ByggReisDeg 2015: Milliardeksport fra Estland til Norge

Estiske leverandører satser tungt på norske bygg, og denne uken møtte de Bygg Reis Deg-publikumet. 

17 estiske bedrifter har gjennom fire dager på Bygg Reis Deg møtt det norske markedet ansikt til ansikt. Både produkt- og tjenesteleverandører innenfor byggebransjen har deltatt i den store estiske fellesstanden.

bygg_no-ByggReisDeg

 

http://www.bygg.no/article/1252000?image=dp-image70147-1252016

This entry was posted in Uudised @no. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×