Novarc’s message to conference „Energy efficient building“

Kaitis_saastlik_hoone

Kaitis Väär, Chairman of the Board

On the significance of design phase within the construction process of an energy efficient building, see interview with Kaitis Väär.

On 19 March the conference “Energy efficient building” arranged by Ehitusuudised will take place. It will give an overview of today’s hot topics – the latest developments in near zero energy buildings and energy saving solutions.

For more see Ehitusuudised

 

 

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×