Novarci sõnum konverentsile „Säästlik hoone“

Kaitis_saastlik_hoone

Kaitis Väär, juhatuse esimees

Projekteerimise faasi olulisusest energiatõhusa hoone ehitamisel: vt intervjuud Kaitis Vääriga

19. märtsil korraldab teemaveeb Ehitusuudised taas konverentsi nimega Säästlik Hoone, mis annab hea ülevaate viimastest arengutest hoonete ehituses teravalt fookuses oleva liginullenergiahoonete ja energiat säästvate lahenduste teemal.

Vt Ehitusuudised

 

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×