Construction of E-Piim dairy plant designed by Novarc starting

E-PiimThe E-Piim dairy complex located in Paide, Estonia has entered the construction phase. It was designed by Novarc Group AS. The architects are Lauri Laisaar and Jaanika Oks, project manager Kätlin Simberg.

E-Piim Tootmine and Nordecon signed a contract for construction of E-Piim dairy plant. The complex includes a two-storey administrative and single-storey production building as well as a seven-storey powder production facility. The total closed gross surface area is 32 446.9 m².

For more see:
Ehitusuudised
Nordecon

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×