Merko laid the corner stone for the new building of the Air Traffic Control Center

Keit Paal, the Chairman of Board of Merko Ehitus Eesti; Taivo Linnamägi, the Director of Aviation and Maritime Department at Ministry of Economic Affairs and Communications for Estonia and the Board of Lennuliiklusteeninduse AS laid today the corner stone to the new building of the Estonian Air Navigation Center

Architectural design comes from KAMP Arhitektid and engineering design from Novarc Group.

Ehitusuudised: http://www.ehitusuudised.ee/uudised/2017/08/28/merko-pani-nurgakivi-lennujuhtimiskeskuse-uuele-hoonele

See also EANS: http://www.eans.ee/en/archives/3316

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×