Regional political leaders and international experts discuss the Rail Baltica ambitions at the annual Rail Baltica Global Forum

Today, April 10, marks the beginning of the international two-day event – the Rail Baltica Global Forum 2018 – organized by the joint venture of the three Baltic States RB RAIL AS supported by the project’s national implementing bodies – Rail Baltic Estonia, Eiropas Dzelzceļa līnijas and Rail Baltica statyba. A live video stream will be accessible on both Forum days via www.railbaltica.org/forum.

From Novarc, Marika Utkin and Taavi Sadam participate.

Rail Baltica

ärileht.ee

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×