Novarc Group visits BIM technology leaders in the United Kingdom

UK-1

 

In June this year the Estonian Digital Construction Cluster visited the UK. Within the delegation, the development professionals of Novarc Group investigated the usage of building data in more than ten international companies in the United Kingdom.UK-2 The discussions with leading architects from Zaha Hadid Architects, consultants from Turner & Townsend and visionaries from Space Group supported Novarc’s ambition to digitize construction. The discussions revealed that the competences in BIM consultancy and technology implementation level in Novarc Group allow international collaboration through digital tools. The experience in object-oriented BIM collaboration with the combination of technical experience positions us as equal partner in the UK.UK-3

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×