Viimsi State Gymnasium building opened

Viimsi_RG-IN

Foto: Maris Tomba

The official opening of the new building of Viimsi State Gymnasium took place on 14 November 2018. This is the first state gymnasium in Harju County. The major part of the building is realised in CLT (cross laminated timber). The building has been in use since September.

The authors of the buildings are Novarc Group AS and KAMP Arhitektid OÜ, general designer Novarc Group AS. The contractor was Merko Infra AS.

For more see Ehitusuudised

News from the client State Real Estate (Riigi Kinnisvara AS)

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×