Architectural companies are optimistic about the coming year

Ehitusuudised.ee prepared a survey among architectural and engineering companies regarding results over last years and prospects for the coming year.

In respect of Novarc, the Chairman of the Board Kaitis Väär is sure 2019 will be better than the previous one. “Over a third of the planned projects is covered with contracts, this is a good sign,” he says. Half of the portfolio is public procurements, so we feel strong about the future.

Full article in ehitusuudised.ee see on pages 4 and 5

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×