Novarc on seminar „Building life cycle“

RKAS_elukaarOn 14 February a seminar “Buiding life cycle” arranged by RKAS (State Real Estate) took place. It was aimed at architects, consulting engineers, contractors and performers of owner supervision. The goal was to gather and share ideas on providing the best end-user experience.

The seminar was concluded with a panel discussion featuring among others Kaitis Väär, Chairman of the Board of Novarc.

For more see RKAS

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×