Novarc in the board of the Digital Construction Cluster

Klaster

The new board of the cluster has been active for a couple of months and created a good teamwork spirit. Within the period we have set the goal of increasing the number of members as well as enhancing cooperation with national organisations and associations. The increasing number of involver parties allows us to boost development activities and consecutively raise our level in digital world. In coming years we aim at enhancing the visibility and image of Estonian construction sector on international level. First steps include cooperation with BuildingSmart and preparations for Dubai Expo – together with digital Estonia.

See also the article in Ehitusuudised: „The digital construction cluster invites to join“

Digital Construction Cluster

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×