The construction of the Pärnu common building for internal security designed by Novarc is starting

The general designer for the common building of institutions of the Ministry of the Interior is Novarc Group. The building complex houses the working and service spaces of Police and Border Guard Board, Rescue Board, Emergency Response Center, IT and Development Center and Victim Support Center.

The contractor is Ehitustrust and the completion is planned in 2021.

For more see Ehitusuudised

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×