Novarc in task group of a new standard enforced on June 5

On June 5, a new edition of standard EVS 915 „Organising Public Procurements for Design Works and Construction Works” was enforced. Marika Utkin from Novarc participated in the standard committee representing the Estonian Association of Architectural and Consulting Engineering Companies.

The purpose of the standard is to provide guidelines for avoiding habitual errors and to introduce good practice in public procurement.

For more see:

EAACEC news
Article in EhitusEST

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×