Tactical fighter aircraft apron designed by Novarc completed

The United States Air Forces in Europe (USAFE) completed $10.8 million worth of improvements to Estonia’s Ämari Air Base in July with European Deterrence Initiative (EDI) funding. USAFE partnered with the U.S. Army Corps of Engineers to construct a new tactical fighter apron adjacent to the runway that will accommodate parking for twelve tactical fighter aircraft and turnaround space for transport aircraft.

It was designed by Novarc Group. The client was SKE Support Services GmbH.

See information on Novarc’s web site

For more see

news by Delfi

press release from U.S.Embassy in Estonia

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×