Novarc granted a letter of thanks for the design of Rukkilille kindergarten

Rukkilill_tanukiriOn September 24, Novarc received a letter of thanks for the design of Rukkilille kindergarten located at Vilisuu St 5, Tallinn. Novarc’s project manager is Indrek Kõlu, architect Katrin Kõlu.

The client was Tallinna Linnavaraamet, reconstruction realized by contractor Ehitus5ECO.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×