Dairy plant designed by Novarc under construction

The new dairy plant in Paide, called the building of Järva County of the century, is booming, and the factory is expected to open in a year and a half. Jaanus Murakas, the chairman of the board of E-Piim Tootmine, the owner of the factory, said that a modern milk processing plant will be built in Paide, where cheese and whey powder will be made.

The dairy plant is designed by Novarc Group AS, architects Lauri Laisaar and Inge Sirkel-Suviste, project manager Vallo Goroško.

The contractor is AS Nordecon. The building will be completed in 2023.

For more see news by Estonian Public Broadcasting

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×