Topping-off ceremony of the Kilingi-Nõmme internal security building designed by Novarc

On March 15, topping off was celebrated in the joint building for Kilingi-Nõmme police and rescue officers. The building located at Pärnu St 79 has achieved its maximum height. The construction will be completed in autumn this year.

The building was designed by Novarc. The project manager is Reino Rass, architects Reino Rass and Inge Sirkel-Suviste.

 

For more see news by the client State Real Estate

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×