Nurgakivi Meriton Conference & Spa Hotellile

13. juunil kell 15.00 pandi nurgakivi Tallinna kesklinna rajatavale hotellile Meriton Conference & Spa Hotel, mis avab uksed 2009.a. kevadel. Hotell kerkib Paldiski maanteele, Toompea vahetusse lähedusse.

13. juunil kell 15.00 pandi nurgakivi Tallinna kesklinna rajatavale hotellile Meriton Conference & Spa Hotel, mis avab uksed 2009.a. kevadel. Hotell kerkib Paldiski maanteele, Toompea vahetusse lähedusse.

Hotelli arendaja on OÜ Wextron Vara ja projekti koordineerib juhatuse esimees Meelis Maiste.

Projekti käigus valmib 301 toaline äriklassi hotell, konverentsikeskus, kohvik, 2 restorani, spaa- ja veekeskus, elegantne aeroobika- ja fitnessklubi ning parkla 150 autole. Investeeringu suurus on üle 700 milj. krooni. Hotellis saab tööd üle 100 inimese.

Hoone projekteeris EA Reng AS, ehitaja on Skanska EMV AS ning ehitusjärelvalvet teostab AS Telora-E.

Hotelli hakkab opereerima Meriton Hotels AS. Ettevõtte omanik on Alexander Kofkin. Meriton Hotels hotelliketti kuuluvad Meriton Grand Hotel Tallinn, Meriton Old Town Hotel ja Villa Mary.

Meritoni Pressiteade
Meelis Maiste
http://www.meritonhotels.com/index.php?lang=est&main_id=208

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×