Tallinna orienteerumisneljapäevak

Pudisool toimus 09. augustil Tallinna orienteerumisneljapäevak.

Orienteerumine on ala, mis koosneb liikumisest, tähelepanust ja mõtlemisest ning otsuste vastuvõtmisest, ja seda kõike looduses. See on tundmatu maailm, kuhu ei julgeta siseneda. Kui on aga julgus kokku võetud ja orienteerumist mõne korra proovitud, leitakse end tihti nakatatuna lummavast eluviisist.  Klubi TON tegeleb Tallinna orienteerumisneljapäevakute korraldamisega. 2007. aastal on neil 44. hooaeg ning plaanitakse korraldada 20 neljapäevakut alates 26. aprillist kuni 6. septembrini.


EA Rengi kollektiivist võttis Pudisool toimunud orienteerumisvõistlusest osa neli inimest:
Arhitektididest võistlesid Katrin Birk (6,13km rada), Martin Aunin (7,3km) ja Reino Rass (6,3 km) ning teede projekteerijaid esindas Silvar Savolainen võisteldes distantsil 4,63 km.

Tulemused ja info
 www.ton.ee

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×