Tondi kasarmute juurde tuleb tennisehall

Tallinna linnavalitsus algatas Tondi kasarmualale tennisehalli ja kõrgkooli ühiselamute rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Audentes Halduse OÜ, detailplaneeringu eskiislahenduse koostas aktsiaselts EA Reng, teatas Tallinna pressiteenistus.

Tondi tänav 55a, 55b ja Seebi tänav 36 krunti hõlmavale 3,1 hektari suurusele maa-alale detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on rajada sinna ühiselamud ja seitsme väljakuga tennisehall koos abiruumidega ning ühtlasi rekonstrueerida Tondi tänav 55b krundil asuva arhitektuurimälestis – Tondi sõjaväelinnaku endine klubihoone.

Detailplaneeringuga tuleb ette näha ka pargiala ja tiigi rekonstrueerimise projekti koostamine ning kogu planeeritavale alale haljastuse rajamine.

Eesti Päevaleht Online
Toimetaja: Maria-Elisa Rannajõe
http://www.epl.ee/artikkel/396968

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×