Kahe ministeeriumi kaksiktorn

Rahandusministeeriumi hoone Pärnu maantee ja Suur-Ameerika tänava ristmiku juures saab endale kahe aasta jooksul teise sama kõrge torni juurde.

Rahandusministeeriumi hoone Pärnu maantee ja Suur-Ameerika tänava ristmiku juures saab endale kahe aasta jooksul teise sama kõrge torni juurde.

Ühes rahandusministeeriumiga saab endale kahe torniga hoones ruumid ka praegu vanalinnas paiknev ning ruumipuuduses vaevlev majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Planeeringu kohaselt saavad ministeeriumid ühise suure ja avara sissepääsu ning esimesele korrusele teenindusruumid inimeste paremaks teenindamiseks. Samuti tuleb hoonekompleksi ühine koolituskeskus ja söökla.

Arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo EA Reng arhitektide Martin Aunini, Marti Kahu ja Martin Melioranski idee kohaselt võiks uus torn olla vana torniga ühendatud ka ülakorrustelt klaasist galerii abil. Riigi Kinnisvara AS kavatseb uut torni ehitama hakata järgmise aasta teisel poolel ning see peaks valmis saama 2009. aasta lõpuks.

http://www.postimees.ee/260907/esileht/siseuudised/tallinn/285320.php

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×