Uued kõrghooned

Tallinna linnavalitsus algatas eile detailplaneeringu, mille järgi rajatakse Pärnu maantee ja Tammsaare tee ristmiku juurde kaks uut kuni 60 meetri kõrgust tornelamut.

Tallinna linnavalitsus algatas eile detailplaneeringu, mille järgi rajatakse Pärnu maantee ja Tammsaare tee ristmiku juurde kaks uut kuni 60 meetri kõrgust tornelamut. Hoonete alumistel korrustel asuvad spaa ning büroo- ja äripinnad.

EA Rengi arhitektide Martin Aunini ja Martin Melioranski tehtud eskiisi järgi tuleb Pärnu maantee poolsele majale 18 ja raudteepoolsele 19 korrust. Tornelamute vahel paikneb kahekorruseline büroohoone.

Algatatud planeering hõlmab kinnistuid Järve tn 4, 6, 8, 8a ja Pärnu mnt 180a ning kogu ala suurus on 1,9 hektarit. Valmimisjärgus oleva teemaplaneeringu «Kõrghoonete paiknemine Tallinnas» järgi on ala määratud Järvevana kõrghoonete piirkonnaks. (PM)

Postimees
http://www.postimees.ee/041007/esileht/siseuudised/tallinn/287125.php

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×