Eesti Rahva Muuseumi pressiteade

Homme allkirjastatakse leping Eesti Rahva Muuseumi uue hoone peaprojekteerijaga

Reedel, 4. aprillil kell üks päeval allkirjastatakse ERMi näitusemajas Eesti Rahva Muuseumi uue hoone peaprojekteerimise ja insenerosade projekteerimise leping. ERMi uue hoone peaprojekteerijaks saab rahvusvahelise avatud riigihanke võitja aktsiaselts EA Reng ühes inseneribürooga IB Aksiaal.

Lepingu allkirjastavad Eesti Rahva Muuseumi direktor Krista Aru ja EA Rengi juhatuse liige Hillar Joon. Tööd ERMi peahoone põhiprojekti valmimiseni kestavad lepingujärgselt 17 kuud. Leping lõpeb siis, kui hoone on ehitatud ning sellele on väljastatud kasutusluba. Lepingu maht on 37,8 miljonit Eesti krooni.

EA Reng on Eesti kapitalil põhinev projekteerimis- ja projektijuhtimisfirma, kelle viimane suurem töö on Tallinna Lennujaama reisiterminali juurdeehituse projekteerimine.

Lepingu allkirjastamisele eelneb Eesti Rahva Muuseumi Ehitamise Sihtasutuse nõukogu istung, mida juhatab nõukogu esimees kultuuriminister Laine Jänes.

Allkirjastamine toimub Eesti Rahva Muuseumi näitusemajas (J. Kuperjanovi 9) Tartus.

Kaidi Tago
Eesti Rahva Muuseumi
kommunikatsioonijuht
Tel.  555 44 355
www.erm.ee

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×