EA Rengil valmis Eesti Rahva Muuseumi uue hoone põhiprojekt

EA Reng andis tellijale üle Eesti Rahva Muuseumi uue hoone põhiprojekti ja Tartu linnavalitsus andis eelmisel nädalal hoonele ka ehitusloa.

„Tööde ajagraafik on olnud äärmiselt pingeline. Projekteerimisprotsessi keerukusse lisas oma osa nii hoone unikaalne, lahendus kui koostöö korraldamine arhitektuurse osa projekteerija, Pariisis resideeriva SARL d`Architecture Dorell Ghotmeh Tane’ga,“ ütles Hillar Joon, EA Reng AS juhatuse liige.

„Käesolevaga on rahvusvahelise, 109 osalejaga arhitektuurikonkursi võidutöö omandanud reaalselt teostatava vormi ja sisu. Hoonet väärtustavad kaasaegsed materjalid ja energiasäästlikud tehnilised lahendused, mis muudavad selle nii muuseumi-, külastaja- kui keskkonnasõbralikuks.“

vt ka http://www.ehitusuudised.net/?ArticleID=918a04a5-e300-42da-986a-f5c99c88f98a

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×