ERR – EA Reng 2:2!

Eile Pirita Spordikeskuses toimunud ajaloolisel jalgpallimatšil võtsid mõõtu Eesti Rahvusringhäälingu esindajad Jaak Raie juhtimisel ja ERR uue hoone projekteerija EA Reng AS.

Väljakule tulid nii hoone arhitekt Erik Nobel Taanist kui EA Reng juhatuse esimees Jüri Rass ning alltöövõtjate Akukon ja Projektipea esindajad. Edasise ladusa koostöö huvides olid kummaski meeskonnas nii tellija kui projekteerija esindajad.
Mängu alguses käis initsiatiiv „jalalt-jalale“, kuni 10. mänguminutil läks 1:0 juhtima võistkond FC EAR, saates palli väravas seisnud Silvar Savolaineni seljataha. ERReng ründajad pingutasid tugevalt ja neid saatis edu vahetult enne esimese poolaja lõppu.
Teist poolaega alustas FC EAR maruliste pealetungidega, mis siiski tulemust ei toonud. Edasine oli kassi-hiire mäng, kus mõlemad pooled otsisid oma võimalust. Hans Üürikesel õnnestus realiseerida FC EARi teine värav, kuid lisaminutitel löödud ERRengi värav viigistas sõpruskohtumise.

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×