Tallinn avab Rocca al Mare rannapromenaadi

Teisipäeval avatakse Tallinnas Kakumäed ja Stroomi randa ühendav Rocca al Mare rannapromenaad, mis läks kokku maksma ligi 37 miljonit krooni.

Valminud kergliiklustee ühendab Tallinna pressiteenistuse teatel Haabersti ja Põhja-Tallinna linnaosa, võimaldades jalgratturitel, rulluisutajatel ja jalakäijatel lühimat teed mööda pääseda Stroomi rannast Vabaõhumuuseumi teele.

2,5 kilomeetri pikkune rannapromenaad algab Rocca al Mare kooli kõrvalt Vabaõhumuuseumi teelt, kulgeb kallakut mööda alla mererannale ja sealt paralleelselt rannajoonega kuni Paldiski mnt 94a kinnistuni ning sealt edasi piki roostiku piiri kuni Stroomi rannani.

Promenaadi merepoolne külg on ühtlasi kaldakindlustus, mis takistab tormi ajal mereveel tungimast kergliiklusteele.

Objekti projekteerimise ja ehituse kogumaksumuseks kujunes ligi 37 miljonit krooni. Promenaadi projekteeris AS EA Reng. Ehitustööde peatöövõtja on Inseneriehituse AS.

vt lisaks http://www.ehitusinfo.ee/index.php?id=298,8516,0,0,1,0

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×