Tatari 30 korterelamu võitis konkursi “Disain ja elukeskkond 2009”

Kultuurkapitali, Eesti Disainerite Liidu, Eesti Arhitektide Liidu ja Eesti Sisearhitektide Liidu koostöös korraldatud konkursil otsiti parimat Eestis lähiaastatel valminud kortermaja.

Selgus, et 28 konkursile esitatud maja seas osutus parimaks Tatari 30 korterelamu, mille projekteeris EA Reng AS, arhitektid: Martin Aunin ja Lauri Laisaar, projektijuht Kristo Tihvan, II kohale tuli Siili tn. 6 Tartus (Jõekaare elamu) ja III kohale Tigutorn samuti Tartus. Link

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×