EA Reng osales BIMStormil

EA Rengi esindanud Martin Varvas oli üks edukamaid ja ületas produktiivsuselt arvulises ülekaalus meeskondi.

8. – 10. detsembril võttis EA Rengi meeskond osa ülemaailmsest koostööprojektist „BIMStorm – Build Hospital Live 2009“ mis leidis aset Washintonis, USAs, konverentsi „Ecobuild 2009“ raames. Ürituse eesmärgiks oli harjutada erinevate riikide arhitektide ja inseneride koostööd BIM tehnoloogia rakendamisel. Osavõtvad meeskonnad said ülesandeks arendada 72 tunni jooksul võimalikult kaugele Washingtoni planeeritava lastehaigla projekt lähtudes etteantud ruumi- ja tehnoloogilistest vajadustest. Üritusest esmakordselt osa võtnud EA Rengi meeskond jõudis ettenähtud aja jooksul katta kõik ehitusliku projekteerimise etapid arhitektuursest eskiisist konstruktiivsete tööjoonisteni. Sellega pälviti nii korraldajate kui teiste osalejate laialdane tunnustus, mille märgiks paluti Eesti inseneridel teha Ecobuild konverentsi raames erakorraline ettekanne oma töömeetoditest ja kasutatavatest tehnoloogiatest. Lisaks EA Rengi meeskonnale oli BIMStormil osalejaid ka Skandinaaviast, Hollandist, Ameerika Ühendriikidest, Kanadast, Lõuna-Korest, Jaapanist, Tsiilist ja mujalt. Vt lähemalt: BIMStorm

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×