Timmitud ehitus, artikkel detsembri Ehitajas, väljavõte

EA Reng AS-i kvaliteedidirektor Viivo Siimpoeg rääkis BIM-kontseptsioonist (building information modelling, ehitusinfo modelleerimine), mis on kindlasti tuleviku töövahend projekteerijatele, ehitajatele, tellijatele kui ka boone haldajatele

BIM-i eesmärgiks on luua hoone, mis pakub rahulolu kõigile — tellijale, kasutajale, ühiskonnale — ja millel on nii hea väljanägemine, funktsionaalsus ehk vastavus kasutuseesmärgile kui ka hästi kontrollitud kulutused nii investeeringute mahu kui ka halduskulude osas.
Esitlus oli illustreeritud mitmete põnevate mudelipiltidega ja kindlasti tänu sellele hindasid kuulajad seda veelgi enam. Esineja rõhutas ka juba päevajooksul kõ1anud mõtteid, et näha tuleb tervikut, alati ei ole odavaim parim ja panustada tasub mõtlemisele enne, kui tegutsema hakata

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×