EA Rengilt tellitud visualisatsioon jõudis Hollandi ajakirjandusse

EA Rengi koostööpartneri Hollandis Van den Berg Groepi Reviti mudelina projekteeritud Iraagis asuva erahaigla visualiseerimine usaldati Eesti ettevõttele ning tulemusega jäädi väga rahule. Objektikohane artikkel ilmus ajalehe Cobouw 20. detsembri numbris. Visualisatsiooni teostas 3dee.

link artiklile

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×