Projekteerijad: on oht, et saastekvootide raha jääb kasutamata

Eesti Projektbüroode Liidu (EPBL) tegevjuht Mauno Inkinen kirjutab, et turu kasvu osas on projekteerijad mõõdukalt optimistlikud ja ehkki CO2 projektid on tööd juurde toonud, on oht, et saastekvootide müügist saadud raha ei suudeta tähtajaks ära kasutada.

11.05.2011, 09:05

Ehituskonsultatsiooniteenuste turg (projekteerimisturg) on olnud alati sesoonne, langedes jaanuaris vaikellu ja elavnedes igal kevadel – nii ka tänavu. Kindlasti pole tegemist hüppelise elavnemisega ja ka eratellija pole veel väga aktiivne. Projekteerijate sõnul on olnud päringuid eratellijate poolt, ent suurema mahuga tööde lepinguid on vähe.Loe edasi

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×