Tallinna-Tartu neljarealise maantee asukoht loksus paika

Postimees: Tartu, Jõgeva ja Järva maavalitsus panid 1. septembril avalikule väljapanekule kaks aastat tagasi alustatud Tallinna-Tartu maantee teemaplaneeringu, millega määrati tulevase tee täpne asukoht kilomeetritel 91–182 ehk Mäekülast kuni Tartuni … planeeringut koostavad AS EA Reng ja OÜ Artes Terrae.

«Planeeringusse märgitud trassinihked ja õgvendused on teinud professionaalsed teejoonestajad ning erinevad variandid on kohalike omavalitsustega juba läbi arutatud …. Loe edasi
Vt joonist

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×