Eesti Arhitektide Liidu Uudised: Klooga koonduslaagri väliekspositsiooni võidutöö EA Rengist

Klooga koonduslaagri ja Põllkülas asuva ingerisoomlaste matmispaiga tulevase väliekspositsiooni ideevõistluse võitja ja teised kaks preemiasaajat kuulutati ametlikult välja Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe lossis. Eesti Arhitektide Liidu ja Eesti Ajaloomuuseumi poolt korraldatud ideevõistluse, mille eesmärk oli leida parim kontseptuaalne ja arhitektuurne lahendus Klooga ja Põllküla väliekspositsioonile, võitjaks kuulutati võidutöö nimega “MÄLETAME”. Võidutöö autoriteks on Mari Rass ja Diana Taalfeld arhitektuuri- ja projekteerimisbüroost EA Reng.

Loe lähemalt

Sama uudis Postimehes

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×