EA Reng: 50% projektirahast kulub “lolluste” peale

Arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo EA Reng juhi ja asutaja Jüri Rassi hinnangul projekti käigus arvestatakse palju riskidega ja seetõttu pannakse ka 50% projektirahast nö. lolluste peale
Jüri Rass rääkis Äripäeva teemaveebi ehitusuudised.ee 11. aprillil korraldatud seminaril “Kuidas muuta ehitussektor 4 korda efektiivsemaks” Rail Balticu projektist, kus esimese vaatluse ajal nad panid projekti hinnaks kahekordse summa, mis sisaldas juba kõike riske. “Me kujutasime ette, mida me kõike peame tegema selle projekti käigus,” märkis Rass.
Loe edasi     ÄP Ehitusuudistest       Link fotodele
Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×