EA Rengi projekteeritud Klooga holokaustimemoriaal läks kultuuriministeeriumi hoole alla

Klooga memoriaali korrastamist ja holokausti teemalise väliekspositsiooni rajamist juhib Eesti Ajaloomuuseum ning väliekspositsiooni projekt on valmis. Võidutöö autoriteks on Mari Rass ja Diana Taalfeld arhitektuuri- ja projekteerimisbüroost EA Reng

Loe edasi:   Postimees Tallinn City

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×