Eesti Päevaleht: Ehituses käib suur raharaiskamine

Ehituses toimuvale raiskamisele saaks panna piiri,kui võtta kasutusele innovaatiline modelleerimispro
gramm. Kas ehitada on võimalik tunduvalt odavamalt ja kvaliteetsemalt, kui seda praegu tehakse? Eesti suurima arhitektuurset ja ehituslikku projekteerimist pakkuva firmaNovarc (endine EA Reng) juhid arvavad nii. Riik peaks astuma tõsiseid samme, sest praegu käib ehituses sulaselge raiskamine.

Loe edasi pdf-na, paberlehe pdf: Eesti_Paevaleht_14.10.2014

Loe artiklit Ärilehe võrguversioonist

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×