Novarc Ehituse Tehnoloogiakonverentsil

Tehnolkonv

Virgo Sulakatko, juhatuse liige

Uute tehnoloogiliste lahenduste ja digitaalse ehitusinfo kasutamise jõulist arengut tajuvad valdkonna professionaalid igapäevaselt. Novarcil oli juba teist aastat au modereerida Ehituse Tehnoloogiakonverentsi, seekord alapealkirjaga „Aeg on raha, ehitame ja projekteerime efektiivsemalt“. Hea meel on tõdeda, et uute tehnoloogiate juurutamine on Eestis jõudsalt edenenud ning arendustegevuse partnerite ring suurenenud.

Ehitusuudised: artikkel ja galerii

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×