Novarc on Building Technology Conference

Tehnolkonv

Virgo Sulakatko, Member of the Board

For the professionals of the field, new technological solutions and development of digital building information is daily routine. Virgo Sulakatko from Novarc moderated the Building Technology Conference, this time titled „Time is money, let’s build and design more efficiently“. We are happy to acknowledge the extension of the implementation of new technologies and an increased circle of development partners.

Ehitusuudised: article and gallery

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×