Novarc toetas rahvusvahelist terassillavõistlust BRICO

BRICO13.-17. mail toimus rahvusvaheline terassillavõistlus BRICO, mille läbiviimist toetas juba teist aastat ka Novarc.

Võistluse eesmärk on pakkuda noortele inseneritudengitele võimalust rakendada koolipingis omandatud teoreetilisi teadmisi praktilises võtmes, projekteerides ning ehitades 5-meetrise sildega terasest silla. Lõppvõistlusel mõõdeti silla monteerimise kiirust, kaalu ja läbipainet 1000kg koormuse all. Tehnilise toimivuse kõrval hinnati ka sildade arhitetkuurset-esteetilist väärtust. Novarcit esindas žüriis juhatuse esimees Kaitis Väär.

Sel aastal oli BRICO-l mõõtu võtmas 8 võistkonda kolmest riigist. Kaksikvõit läks Poola Bialystoki Tehnikaülikooli, kuid poodiumikoht tuli ka kodumaale: Team Lovers Taltech’ist võitis algusest lõpuni oma mõistuse ning kätega projekteeritud ning ehitatud sillaga auväärse kolmanda koha.

Lisa vaata BRICO

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×