Novarc koos digiehituse klastri delegatsiooniga Hiinas

Klaster_HiinaEesti digiehituse klaster oli 25.10.-3.11.2019 Hiinas – Pekingis ja Shanghais – tutvumas sealsete digitaalehituse uuemate arenduste ning kasutusvõimalustega. Osaleti ka rahvusvahelisel konverentsil buildingSMART, kus tutvustati ehitusvaldkonna erinevate riikide digilahendusi. Novarcist olid 24-liikmalise delegatsiooni koosseisus Virgo Sulakatko (Novarci juhatuse liige ja klastri juhatuse aseesimees) ja Kaitis Väär (Novarci juhatuse esimees).

Hiina visiit kinnitas väga tugevalt teadmist, et oleme ehitise digitaliseerimise valdkonnas maailma parimad. Me peame seda lihtsalt enesekindlalt ja kõva selge häälega ka ülejäänud maailmale ütlema. Ja muidugi ei tohi me loorberitele puhkama jääda. Peame sama tempoga või pigem kiiremini järgmisi eesmärke püüdma.

Pikemalt vaata klastri juhatuse esimehe artiklit Ehitusuudistes

Vaata ka Digiehituse klaster

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×