Novarc osales IPT Allianss hankemudelitealases koolitusprogrammis

Eesti ehitussektori tänased probleemid üle terve töövõtuahela on madal tootlikkus ja aegunud tavad, mis saavad alguse kehvast meeskonnatööst ning vähesest motiveeritusest. Lisaks tekitavad probleeme nõrgad projektlahendused, halb kommunikatsioon osapoolte vahel, venivad menetlused, ametnike otsustamatus, motiveerimata otsused, vead ehitusprojektides, kehv ehituskvaliteet, venivad tähtajad jne.

Selle olukorra parandamiseks ning töökultuuri edendamiseks viis Digitaalehituse klaster koostöös Brainteam OÜ-ga perioodil 30.01.2020 – 30.06.2020 läbi IPT Allianss hankemudelite-alase koolitusprogrammi

IPT Allianssi hankemudel võrreldes kasutusel olevatega võimaldab luua paremat väärtust projekti tellija rahale, sest tellija ja teostajad moodustavad ühtse meeskonna ehk alliansi, kes projekti edule keskendudes lähtuvad koostöö, usalduse ja läbipaistvuse põhimõtetest.

Töötoas osalesid nii avaliku kui erasektori esindajad, muuhulgas RKAS, Merko, Nordecon, Maanteeamet, Rail Baltic, Novarc jt.

Pikemalt vaata digitaalehitus.ee:
„Rass: Ehitussektori probleeme ei kannata edasi lükata“
„Ehitussektori muudatused on võimalikud läbi kultuuri muutmise koos hankijatega“

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×