Novarci projekteeritud Kiviõli siseturvalisuse ühishoone avatud

22.septembril avati Kiviõli siseturvalisuse hoone, mis tõstab kogu piirkonna turvalisust. Avamisel rõhutasid kõik osalised hoone kaasaegsust, panustades politseinike ja päästjate töötingimuste parandamisse. Hoone ja selles asuvad teenused on tähtsad ka kohaliku kogukonna vaates. Arhitektuuriliselt sulandub hoone kohalikku linnaruumi.

Hoone projekteeris peaprojekteerijana Novarc Group, arhitektid on Martin Aunin ja Katrin Kõlu, projektijuht Reino Rass.

Lähemalt vaata tellija Riigi Kinnisvara ASi uudist

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×