Kiviõli common building for internal security designed by Novarc opened

On 22 September, the Kiviõli common building for internal security was opened. It increases the security of the entire region. At the opening, all participants emphasized the modernity of the building, contributing to improving the working conditions of policemen and rescuers. The building and the services provided there are also important for the local community. Architecturally, the building blends well into the local urban space.

The building was designed by Novarc Group as general designer. The architects are Martin Aunin and Katrin Kõlu, project manager Reino Rass.

For more information see the press release by the client, State Real Estate Ltd.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×