Novarci projekteeritava Jõhvi filmikompleksi ehitus algab 2024. aastal

Jõhvi äripargi alale rajatakse peagi digi- ja multimeediainkubaatori hoonekompleks, mis koosneb kahest hoonest. Ühte hoonesse on kavandatud kaks filmistuudiot, millest ühes on peale filmitegemise võimalik korraldada ka kontserte ja konverentse. Kompleksi osaks on eraldi hoonena ka digi- ja multimeediainkubaator, mis on paindliku ruumijaotusega büroohoone, mille eesmärgiks on pakkuda tegevuspinda erineva suurusega (idu)ettevõtetele antud valdkonnas. Kogu kompleksi brutopind on ca 11 000 m2.

Kompleksi eskiisi ja eelprojekti on koostanud Novarc Group. Arhitekt on Lauri Laisaar, projektijuht Gerli Reiman.

Vaata ERR uudist

Vaata ka Põhjaranniku uudist

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×