Sketch for the new block of psychiatric clinic approved

PER_psyhhiaatria-1

Tallinn Urban Planning Department approved the sketch for the new building of the North Estonia Medical Centre psychiatric clinic. The general designer is Novarc Group, architect Arhitektibüroo Vaarpuu & Kõll, interior designer Pille Lausmäe Sisearhitektuuri Büroo.

In the design of the new, approx. 22000 m² building, BIM (Building Information Modelling) technology and Big Room process management concept is applied. Within the project the client and designer collaborate in a common data environment.

See the news and sketch on North Estonia Medical Centre web page

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×