Psühhiaatriakliiniku uue hoone eskiis kinnitatud

PER_psyhhiaatria-1

Tallinna Linnaplaneerimise Amet kinnitas Põhja-Eesti Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku uue hoone eskiisprojekti. Objekti peaprojekteerija on Novarc Group, arhitekt Arhitektibüroo Vaarpuu & Kõll, sisearhitekt Pille Lausmäe Sisearhitektuuri Büroo.

Uut, ligikaudu 22000 m² hoonet projekteeritakse täielikult mudelprojekteerimise (BIM – Building Information Modelling) tehnoloogiat ja metoodikat kasutades üheaegselt Big Room protsessijuhtimise kontseptsiooni juurutades, kus tellija ja projekteerija insenerid suhtlevad projekti kestel läbivalt ühes inforuumis.

Vt lisaks uudist ja eskiisi Regionaalhaigla kodulehel

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×