Besøk oss på Bygg Reis Deg 2017

Nå er Bygg Reis Deg rett rundt hjørnet. 18. – 21. oktober 2017 arrangeres Bygg Reis Deg for 27. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2017. Gå ikke glipp av spennende seminarer og konferanser, å knytte kontakter gjennom nye sosiale møteplasser, og ikke minst besøke varemessen for å se praktiske løsninger, produkter og tjenester fra bygg- og anleggsbransjen. Les mer om hva som skjer på Bygg Reis Deg her.

Det er andre gang for Novarc AS å deltar i dette flotte arrangementet. Vårt firma kan hjelpe deg med arkitektur og ingeniørtjenester i alle land i Skandinavia og Estland. Sammen kan vi bygge opp en bærekraftig og effektiv drømme bygning, hjelpe deg med riktige materialer og utstyr, og navigere prosjektet ditt gjennom hele livet fra planlegging til utforsking.

Du finner oss på stand Estonia Stand, C02-12 i Hall С. Vi gleder oss til å se deg!

Få billett

Registrer deg som vår gjest her. Når du klikker på linken kommer du til en registeringsside. Tast inn vår kode: IiODuI. Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2017 som vår gjest.

Avtale om standbesøk

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd for avtale et møtetidspunkt på vår stand. Send e-post til:

Novarc AS
Aleksandr Sepp
Aleksandr.sepp@novarc.no
Tel: +47 992 61 730

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×