Besök oss på Bygg Reis Deg 2017!

Bygg Reis Deg arrangeras 18-21 oktober 2017 på Norska Mässor i Lillestrøm.

Det finns många nya och spännande händelser på Bygg Reis Deg 2017. Missa inte intressanta seminarier och konferenser, nätverk med kontakter och kunder och upplev innovativa lösningar, produkter och tjänster från byggbranschen. Läs mer om vad som händer på Bygg Reis Deg här.

Det blir andra gången Novarc AS deltar i den underbara händelsen. Vårt företag kan hjälpa dig med arkitektur och ingenjörstjänster i alla i hela Norden och Estland. Tillsammans kan vi bygga upp en hållbar och effektiv byggnad av din dröm, hjälpa dig med rätt material och utrustning och navigera ditt projekt genom hela livcyckeln från planering till explotation.

Du hittar oss på Estonia Stand, C02-12 i Hall C. Vi ser fram emot att träffa dig!

Få din gratis biljett

Anmäl dig som vår gäst här. När du klickar på länken öppnas en registreringssida. Ange vår kod: IiODuI. Fyll i registreringsformuläret och få gratis tillgång till Bygg Reis Deg 2017 som vår gäst.

Kontakt för möte på monter

Ta gärna kontakt med oss förväg för att ordna ett möte på vårt monter. Skicka e-post till:

Novarc AS
Aleksandr Sepp
Aleksandr.sepp@novarc.no
Tel: +47 992 61 730

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×