New production complex of Tallinn City Theatre designed by Novarc opened

On November 11 the new storage and production complex of Tallinn City Theatre was opened. The complex is located at Suur-Sõjamäe St 44a, Tallinn. The theatre is in the process of major development, of which the complex is the first phase. Thanks to the new complex the problems related to preparation of productions and storing of lots of theatrical values will be solved.

The author of the building is architect Katrin Kõlu, project manager Indrek Kõlu. The design team lead by Novarc included IB Aksiaal OÜ (heating, ventilation, cooling), Nesselande OÜ (automation) and Vaimar Engineering OÜ (low current installations) as subcontractors.

Constructive cooperation with the client Tallinn City Property Department and Tallinn City Theatre contributed to the success story of the project.

 

For more see:

Press release of Tallinn City

Interviews in Tallinn TV

Ehitusuudised

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×