Novarci tunnustati digitaalse innovatsiooni meeskonna liikmena

MKM_eriauhind27.novembril toimus Tallinnas Cinamon Kosmoses konverents Ehitus 2020+, millel anti üle MKMi poolt väljaantava eriauhind “Parim digitaalse innovatsiooni projekt 2019”. Selle pälvis T1 kaubanduskeskus.

Projektis osalesid:
Tellija: Tallinna Moekombinaat AS
Projekteerijad: Novarc Group AS, Civen OÜ, E-Betoonelement AS, IB Aksiaal OÜ, Melior Projekt OÜ, AS Merko Ehitus Eesti
Ehitaja: AS Merko Ehitus Eesti

T1 kaubanduskeskuse projekteerimisprotsessi ja koostöökorralduse alusdokumendiks oli mudelprojekteerimise rakenduskava. Selles lepiti kokku, kuidas peab toimima koostöö projekteerimise ja ehitusjuhtide meeskonnas ja millistele nõuetele peavad vastama ehitusinfomudelid. Projekteerimine ning ehitamine põhines ehitusinfomudelitel, neid kasutasid tellija, järelevalve, projekteerijad, alltöövõtjad ning peatöövõtja.

Vaata lisaks Forte artiklit „Digitaalehitus – kellele ja milleks?“

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×